Kýta na gril

KONTAKTY

Pro objednání kýty nebo zapůjčení grilu nás kontaktujte na jeden z níže uvedených kontaktů nebo přes formulář na konci stránky.

EXPEDICE UZENIN DRŽOVICE

tel 582 381 280 nebo 582 381 281

telefon objednavky@makovec.cz

MAKOVEC a.s.
Za Olomouckou 487, 796 07 Držovice (Prostějov)
+420 777 713 736

PRODEJNY MAKOVEC a.s.

Naloženou kýtu i uzenou šunku s kostí lze objednat na našich prodejnách.

naše prodejny

GRILUJTE BEZ KARCINOGENŮ

VÍCE
Kyta na grilu

NABÍDKA PRODUKTŮ

VÍCE
Kyta na grilu

RECEPTY

VÍCE
Kyta na grilu

GALERIE

VÍCE
Kyta na grilu

KONTAKT

VÍCE
Kyta na grilu

GRILUJTE BEZ KARCINOGENŮ

VÝHODY A PŘEDNOSTI NAŠICH GRILŮ

ohniště umístěno v zadní části grilu - mastnota neodkapává do ohniště

díky unikátní technologii rychlá příprava kýty, nízká spotřeba tvrdého dřeva

plně mobilní a skladný díky demontovatelnému podstavci

jednoduchá obsluha a čištění grilu

vyroben z kvalitního nerezového materiálu

gril je certifikován

JSME RÁDI, ŽE VÁM MŮŽEME ZPROSTŘEDKOVAT TENTO NEVŠEDNÍ A JEDINEČNÝ GASTRONOMICKÝ ZÁŽITEK.

Nalezeno 8 produktů

Zobrazení 1-8 z 8 položek

Aktivní filtry

RECEPT NA MARINÁDU

  • 2 l světlého nebo tmavého piva
  • 0,5 l oleje
  • 200 g grilovacího koření bez soli
  • Dle chuti můžete přidat:
  • sušený česnek
  • zauzenou papriku
  • sůl, pepř či bylinky

Množství a kombinaci koření vždy přizpůsobte preferencím Vaším strávníkům.

TIP: Pro křupavější a karamelovější kůrku doporučujeme použít černé pivo.

Recept na marinádu
Správný postup grilování
Správný postup grilování
Recept na marinádu

SPRÁVNÝ POSTUP GRILOVÁNÍ

NALOŽENÁ KÝTA

  • naloženou kýtu vytáhneme z obalu
  • napíchneme na rožnící jehlu a potřeme lehce olejem, celou kýtu zabalíme do alobalu
  • cca 3 hodiny grilujeme, nejlépe přikládáme tvrdým bukovým dřevem
  • kýtu zbavíme alobalu, potíráme připravenou marinádou a grilujeme další hodinu
    TIP: po odebrání alobalu po celé ploše kýty vyřízneme 2-3 cm hluboké mřížky, aby se marináda na kýtě lépe držela
  • hotovou kýtu postupně okrajujeme a okrájená místa potíráme marinádou
  • díky jedinečné konstrukci grilu takto postupujeme až k samotné kosti

UZENÁ ŠUNKA S KOSTÍ

  • naši šunku stačí na grilu pouze prohřát a po hodině grilování můžete začít okrajovat
  • při grilování nutno potírat předem připravenou marinádou

TIP: po odebrání alobalu po celé ploše kýty vyřízneme 2-3 cm hluboké mřížky, aby se marináda na kýtě lépe držela

Zadat poptávku

Odesláním souhlasíte se Zpracováním osobních údajů. * Povinné pole